Jeg hedder Lena, og jeg vil gerne fortælle dig lidt om mig og om ABC Kropsterapi 

Absolute Body Care

Jeg har startet min virksomhed i 2019, efter at have færdiggjort uddannelsen til kropsterapeut hos TOTUM.
Undervejs i min uddannelse har jeg lavet mange behandlinger, og jeg "sprang for alvor ud", idet jeg stod med uddannelsesbeviset i hånden.

Aktuelt er jeg i gang med at uddanne mig til fødselsterapeut, og agter at fortsætte med relevante kurser og uddannelser. Alt sammen for at kunne tilbyde mine klienter en alsidig og bred vifte af behandlinger.

Jeg har en lang erfaring bag mig indenfor arbejdet med sårbare børn og unge, samt unge indenfor autismespektrummet. Mit arbejde her såvel som behandler har altid sit afsæt i, hvor det menneske, jeg skal arbejde med, befinder sig. 

Tilknytning.....

At arbejde med mennesker som på den ene side oplever, at livet kan have store udfordringer, mens andre som har fokus på udvikling, har altid været omdrejningspunkt for mit virke. Som pædagog, ungerådgiver, leder og nu som behandler. 
Nogle gange handler livet om at stå i det der er, og som har været og finde ro og nærvær her. Andre gange handler det om at være nysgerrig på det som ligger forude, og den udvikling som ligger i at komme derhen. Og endelig så handler det nogle gange bare om afspændig og åndedræt.
I fællesskab finder vi den behandling som passer til dig.Her på min hjemmeside, kan du læse om de forskellige behandlinger, jeg tilbyder. Du er også altid velkommen til at ringe for mere information, eller en snak om dine behov .

Fælg med på Facebook og Instagram