Fødselsforløb til gravide

Hvad er en fødselshjælper/Doula?

En fødselshjælper/ Doula er en som selv har født, og som har erfaring med de fleste af de følelser som præsenterer sig gennem en graviditet, fødsel og tiden derefter. En fødselshjælper /en Doula er ikke at sidestille med en jordemoder.

Hun støtter, opmuntrer og vejleder det fødende par. Fødselshjælperen/ en Doula har igennem hele forløbet; før, under og efter sit fokus på jer, det fødende par. Hun har gennem sit kendskab til jer en viden om, hvad I har brug for, hvordan I bedst støttes, og hvordan I skal støttes hvis forløbet bliver svært. Læs mere...
Massage til gravide

Når du bliver gravid, sker der store forandringer med din krop. Man overvældes ved at se sin velkendte krop forandre sig radikalt og bliver større og tungere. Maven vokser og kroppen bliver større, og undervejs kan der opstå nogle graviditets skavanker.

Kroppen belastes og oplever spændinger, særligt ved ryggen, lænden og i benene.

 Gravid massage kan hjælpe dig med de graviditetsskavanker, du må opleve. Den vil gøre, så du føler mere mobilitet og velvære for dig og din baby.

Samtidig vil min erfaring kunne støtte dig i din dagligdag som gravid med f.eks. praktiske øvelser, råd og vejledning. Tiden med massage giver rum til samtale om dig og dit ufødte barn.

Tiden som gravid er samtidig en tid, hvor du bør forkæle dig selv og din krop, og det hjælper gravid massagen med. Det vil give både dig og dit ufødte barn ro og velvære.

Jeg har erfaring med, at gravid massage har en positiv virkning på:

·       Lændesmerter

·       Vand i kroppen

·       Smerter i iskias

·       Uro i benene

·       Bækkenløsning


Familiens ønsker for fødslen skal formidles, og det hjælper fødselsterapeuten/ en Doula med. Der skal værnes respektfuldt om familiens autonomi og gode oplevelse af fødslen uanset dens forløb. Det centrale for Fødselsterapeuten/ doulaens arbejde er, at støtte den fødende familie i ikke at have fastlåste ideer om fødslens forløb, samt søge at tilstræbe, at flest mulige ønsker indfries.


Her på min hjemmeside, kan du læse om de forskellige behandlinger, jeg tilbyder. Du er også altid velkommen til at ringe for mere information, eller en snak om dine behov .

Følg med på Facebook og Instagram